Med Logosol PH365 kan du producera komplexa ämnen i ett moment. Femkutterhyveln består av den större fyrkutterhyveln PH360, som utrustats med en unik femte kutter. Kombinationen ger helt nya möjligheter till proffsbearbetning. Som tillbehör finns ett stort sortiment med verktyg, bland annat borstar och sliprullar för extra fin ytfinish.

Logosol PH365 sparar tid och ger din verksamhet konkurrenskraft. Du klarar komplex bearbetning av alla möjliga träslag, säger Mattias Byström, Logosols produktchef.

Kutter från MF30

Den extra kutterenheten är utvecklad från Logosols vertikalfräs MF30. Den skiljer sig från allt annat på marknaden genom att enheten kan svängas 270 grader. Därmed kan arbetsstycket bearbetas underifrån, från sidan eller uppifrån. Bearbetningen sker med en konventionell kutter med hyvelskärstål eller med höghastighetsspindel och pinnfräs.

Snabba omställningar

– Du arbetar effektivt med snabba inställningar. Med PH365 kan du tillverka komplicerade produkter i ett moment, säger Mattias Byström och ger ämnen till fönster som exempel.

Precis som PH360 klarar femkutterhyveln fyrsidig hyvling upp till 360 x 130 mm och vid tvåsidig hyvling hela 410 mm bredd. Den är byggd som en industrihyvel med fast höjd på maskinbordet av gjutjärn för att kunna integreras i en produktionslinje.

De flesta verktyg till Vertikalfräs MF30 passar även PH365. Se hela utbudet av hyvelskärstål, slipar och borstar i Logosols verktygskatalog!