På hennes “merch” (t-shirtar och tröjor) finns uttrycken: “Get to it”, “Dirty hands – Clean money” och “Pretty Tough” och det stämmer bra på denna högproducerande “influencer” som vi på Logosol är stolta över att kalla en av våra ambassadörer.

April Wilkerson jobbar hårt, producerar på professionell nivå och utstrålar en sådan där skaparglädje som smittar av sig. 2013 hade hon aldrig använt några elverktyg, nu sju år senare har hon en dryg miljon följare på sin Youtubekanal.

– Att själv bygga alla saker i mitt hus, är mitt motto, säger April. Det har resulterat i att hon nu närmar sig 250 instruktionsvideor på allt från hönsgård, elgitarr, tvbänk, snickeriverkstad till en gigantisk bandsåg. Som tur var gillade hon Logosols F2+ så mycket att hon skippade att försöka sig på att bygga en sådan.

– Jag gillar min egenbyggda bandsåg men den är inte portabel, ibland är det enklare att ta sågen till timret än timret till sågen, säger hon i sin video om första sågsnittet med F2+. Uppackningen och monteringen gick i ett huj som allting hon gör. Redan i nästa Instagramstory var hon igång och filmade första snittet.

– Den är som en dröm, säger hon med ett stort leende på läpparna. I filmen får vi se hur April sågar Mesquite*. Det är ett hårt träslag men sågen åt sig igenom stocken snabbt.

– Snittet blir otroligt slätt och rakt, säger hon i ett svar till en följare på Instagram som undrar hur sågsnittet blev. Om vi känner April rätt så kommer hon säkert att använda dessa vackra plankor i någon framtida gör det själv-video. Vi ser med spänning fram emot att få följa hennes användning av sågverket. *Mesquite är ett litet till mellanstort träd som blommar och bär frukt. Det har även långa vassa taggar som gör det ovälkommet bland boskapsbönder. Trädet växer endast i sydöstra USA och Mexico.

F2+ kedjesågverk
En större version av det bästa kedjesågverket i världen. F2+ är kraftigare och möter önskemålen från de kunder som vill ha en extra robust maskin för att såga riktigt stora stockar. Alla väsentliga delar på sågverket är överdimensionerade för att klara påfrestningen av stora stockar.
Läs mer här >>