Logosol lanserar PH260 Eco – en unik fyrkutterhyvel, tillgänglig i en helt ny prisklass. Maskinens funktioner passar för de flesta byggprojekt. PH260 Eco är också ett utmärkt val för dig som behöver en riktigt bra maskin för att hyvla fram golv, lister och paneler till dig själv.

– Den här modellen är speciellt framtagen för Logosols kunder. Vi vet att maskinens funktioner är fullt tillräckliga för de flesta hyvelkunder som vi har idag, säger Malte Frisk, vd Logosol.

PH260 är världens mest sålda fyrkytterhyvel. Maskinens kapacitet och möjligheter har imponerat på både större hyvlerier och kräsna proffssnickare. Grundfunktionen, att kunna hyvla fyrsidigt, enkelt handhavande, kort tid för inställning för olika verktyg och ett oslagbart utbud av profilskärstål finns med i PH260 Eco.

– Vår grundtanke är att göra en riktigt bra maskin tillgänglig för ännu fler. De som funderar på att köpa tvåkutterhyvel DH410 har nu möjlighet att välja en fyrkutterhyvel till ett mycket bra pris. Det ligger helt i linje med vår strävan att alltid ge våra kunders investeringar största möjliga värde, säger Malte Frisk.

Vad är det då som skiljer Eco från vanliga PH260?

– Först och främst 10 000 kronor. Men vi har också sparat kostnader genom en något mindre motor i överkuttern, fast matning och lock utan fönster. Vi har också lyckats pressa tillverkningskostnaden för hela maskinen vilket gör att vi kan sälja den till ett riktigt bra pris.