Nya modellen Logosol F2 Farmer’s tar portabel kedjesågning till en helt ny nivå.

– Sågverket har genomgående fått högre kvalité i varje detalj. Samtidigt är det fortfarande ett lättviktssågverk med minimal uppställningstid, säger produktchef Mattias Byström.

Den första modellen av Farmer’s Sawmill lanserades 2014, i samband med Logosols 25-årsjubileum. Nu kommer modell 2 med finslipade funktioner.

– Vi har hittat en perfekt balans som kombinerar funktionalitet, kvalité och enkel hantering, säger Mattias Byström.

FLEXIBEL KONSTRUKTION

Logosol F2 Farmer’s kedjesågverk är tillverkat i kraftigt eloxerat aluminium, ett material med fantastiska egenskaper. Du får ett underhållsfritt lättviktssågverk som aldrig rostar men som ändå klarar stockar upp till 60 diameter utan problem. Konstruktionen med en smidigare sågsläde gör sågverket extra flexibelt och lättjobbat. Ett självlåsande system med tydliga skalor och fasta sågmått ger virket exakta dimensioner. En fördel är att sågverket kan monteras ihop med två meter mellan vinscharna för längre stockar eller med en meter för kortare bitar som till exempel fruktträd.

– Sågverket är otroligt enkelt att använda. Även om du aldrig sågat förut kommer du snabbt igång och producerar fina plank och brädor till dina byggprojekt, säger Mattias Byström.

KLARAR ALLA TRÄSLAG

Logosol har en unik kompetens inom sågning och träförädling. Våra sågverk används av nöjda kunder i över 60 länder där alla tänkbara träslag sågas. Kedjesågning ger en slät sågyta som är lätt att efterbehandla. När det gäller motoralternativ kan du välja mellan motorsåg och elsåg. Logosols elsågar med automatisk matning ger dig extra kapacitet. Du kan även fräsa timmerblock. Logosols timmerfräs passar både till elsåg och bensinsåg.

FÖRDELAR F2 FARMER’S KEDJESÅGVERK

F2 kedjesågverk är prisvärt och otroligt enkelt att använda. Även om du aldrig sågat förut kommer du snabbt igång och producerar fina plank och brädor till dina byggprojekt.

 

F2 kedjesågverk
Logosol F2 är ett portabelt sågverk som med lätthet sågar riktigt stora stockar. Samtidigt har den så låg vikt att du kan lyfta och flytta sågverket för hand. Sågverket är otroligt smidigt och roligt att använda. Även om du aldrig sågat förut kommer du snabbt igång och producerar plank och brädor redan första dagen. Du sågar varje snitt med imponerande precision tack vare den unika självlåsande höjdinställningen.
Läs mer här >>