Nu ingår de klassiska geringssågarna Nobex i Logosols sortiment. Sågen finns i tre modeller som kapar vinklar med stor precision när du jobbar med lister och snickeridetaljer.

På marknaden finns flera kopior med varierande funktionalitet. Nobex är orginalet som levererar den kvalitet som krävs för yrkesmässigt bruk.

Det lilla gjutna stativet är stadigt, sågstyrningarna löper i det närmaste friktionsfritt och bladet skär med lätthet ned i trästycket och skapar ett fint snitt i exakt vinkel. Det är svårt att tänka sig att det går fortare med en elektrisk såg, med allt som kommer till runt omkring. Med fasta vinkellägen snedsågar du med exakt precision och får snygga vinkelfogar i dina byggprojekt.

Champion-modellen har flera smarta funktioner som underlättar arbetet. Du klarar arbetsstycken upp till 180 mm och kan producera ramar, fönster, lister och dörrfoder.

– Nobex passar perfekt när du jobbar utan tillgång till eluttag eller när du helt enkelt vill slippa släpa fram en motoriserad geringssåg som både är tyngre och besvärligare att ställa in, säger Mattias Byström, produktchef på Logosol.

Köp geringssågar hos Logosol här