Oskar Boström, snickare från Umeå, känd på Instagram som OskarSnickrar besökte oss på Såg- och hyvlingsdagen.

-Jag har under de senaste två månaderna använt mig av CH3 i jobbet och privat och jag är mycket nöjd med hur mångsidig och snabb den är. Det är en fantastisk maskin! Oskar pratar lyriskt om frihetskänslan att kunna gå från rått virke till avslutad produkt helt på eget hand hemma i snickeriet.

– Jag använder den både i jobbet och privat, t.ex. till mitt renoveringsprojekt av en gammal träbåt där jag använder den för att få fram rätt dimensioner på de delar jag behöver ersätta.

– CH3 är så effektiv då man får ut tre hyvlade sidor på en gång, säger Oskar.
Möjligheten att kunna ta fram specialstål för att hyvla fram en gammal profil i ett husrenoveringsprojekt där profilen inte finns i handeln, ser Oskar som en stor fördel med CH3:an.

– Jag har redan börjat få förfrågningar från kompisar i snickeribranschen om jag kan hyvla fram en speciell profil som inte längre går att få tag på. Oskar berättar att han inte har egen skog men lyckas ändå få tillgång till virke från andra i kontaktnätet i byn där han bor som har skog och sågar själva.

– Det är enkelt att hitta virke om man vill och det känns gediget att kunna ta hela processen från stock genom all stegen till en färdig produkt helt själv, säger Oskar.
Oskar delar många smarta byggtips på sin instagramsida @oskarsnickrar och där får vi också följa honom genom olika byggprojekt. Vi ser fram emot att ta del av fler spännande byggprojekt som Oskar kommer att hitta på med sin CH3:a framöver.

Oskar Boström och Ola Andersson pratar hyvling och roliga projekt med Karin Edholm och Anderas Alvåg i Logosolstudion.
Oskar Boström och Ola Andersson pratar hyvling och roliga projekt med Karin Edholm och Andreas Alvåg i Logosolstudion.
Oskar Boström
“ Jag är mycket nöjd med hur mångsidig och snabb den är, det är en fantastisk maskin!” Beskriver Oskar CH3
Logosol CH3 Flerkutterhyvel
Logosol CH3 Flerkutterhyvel är nästa generations hyvelmaskin, utvecklad och producerad i Härnösand. Maskinen är anpassad för att enkelt hyvla fram lister, paneler, rundstav och balkar till roliga byggprojekt när du vill renovera hemmet eller bygga på gården. Hyveln är baserad på 25 år erfarenhet och är mycket lätt att använda och enkel att äga. Med en robust konstruktion och användarvänlig design får du mycket maskin för pengarna. Det är dessutom lönsamt att hyvla egna lister och paneler och du kan snabbt tjäna igen din investering. Tack vare att CH3 flerkutterhyvel är smidig och rolig att använda är det en maskin som verkligen kommer till nytta.
Läs mer här >>