Glädje att bygga med familjen
Enkelt att såga med logosol f2 kedjesågverk

Norr om Gäddede, så nära Norge man kan komma utan att kliva över gränsen, ligger den lilla byn kycklingvattnet. Byn ligger intill sjön med samma namn, känt för sitt fina bestånd av öring och röding.

Stugan som gått i arv är en samlingspunkt för barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Tina Rellos, barnbarn till Åke, delar nu en stuga med sina föräldrar och sin bror.
– Jag är så glad att vi har den här stugan som ger oss möjlighet att kunna umgås och uppleva den fantastiska naturen här. Tina berättar om sitt byggprojekt i stugan från i höstas då hela familjen var med.
– Under våren tog vi ner några träd för att öppna upp runt stugan mot vattnet och ville ta vara på timret. Tina som har varit med och sågat i Logosols Live Demo serie som förstagångssågare kom på idéen att hon skulle kunna såga upp stockarna och bygga en utomhusmöbel av materialet.
– Vi behövde nya utomhusmöbler till stugan och tänkte att det vore bra om vi hade något rejält som man inte behövde ställa undan på vintern, säger Tina. Tillsammans med barnen Julie och Arvid satte Tina igång att bygga ett picknickbord. De använde sig av designen på vildmarksbordet som Logosol byggt i en av deras livesändningar.
– Det var fantastiskt kul att göra ett projekt tillsammans hela familjen. Barnen var peppade då de gillar att bygga och snickra, säger Tina. Sågandet och byggandet gick som smort och det nya utebordet var klart på en dag. Ett rejält bord med inbyggda bänkar passade fint på sjökanten. En nöjd familj, ett fint minne och och en lyckat projekt avklarat.

F2 kedjesågverk
Logosol F2 är ett portabelt sågverk som med lätthet sågar riktigt stora stockar. Samtidigt har den så låg vikt att du kan lyfta och flytta sågverket för hand. Sågverket är otroligt smidigt och roligt att använda. Även om du aldrig sågat förut kommer du snabbt igång och producerar plank och brädor redan första dagen. Du sågar varje snitt med imponerande precision tack vare den unika självlåsande höjdinställningen.
Läs mer här >>