Äntligen fick vi träffa er kunder igen!

I mitten på oktober var det äntligen dags för en såg och hyveldag och vi fick träffa våra kära kunder direkt på plats i Härnösand.

Det hade regnat i flera dagar och regnet skulle fortsätta, men just denna dag var det höstkrispigt och strålande sol i Härnösand. Redan på morgonen när Logosols Öppet hus slog upp portarna myllrade det av folk på sågplanen.
– Det var längesedan vi hade chansen att träffa kunderna på riktigt, även om våra Live Demos nästan har känts som en mässa. Vi var ett otroligt peppat gäng som hade samlats denna dag och när det redan klockan tio började komma folk visste jag att det här skulle bli en toppendag, säger Karin Edholm som är försäljningschef på Logosol. Och tänk så rätt
hon hade. Det blev en fantastisk lördag fullmatad med maskindemonstrationer, intervjuer på scenen och annat kul. Särskilt stort intresse visade besökarna den nya hyveln CH3.
Några besökare slog till och blev hyvelägare på studs under dagen. Alla Logosols sågverk demonstrerades och den stora höjdpunkten var sågverkstävlingen där några hågade gäster ställde upp som deltagare.

Stort intresse när Per Karlsson och Fredrik Forsström visade funktionerna på flerkutterhyveln CH3

Intresset var stort när Per Karlsson, känd som P4 hos kunderna, och Fredrik Forsström, Logosols ekonomichef visade funktionerna och inställningar på flerkutterhyveln CH3.

Öppethus sågverkstävling
En nervkittlande sågverkstävling mellan fyra mycket taggade deltagare.
Ida och lena bjöd på mycket gott till kunderna i det fantastiska vädret
Ida och Lena bjöd på mycket gott till kunderna i det fantastiska vädret.
BAndsågverk B751
Stor uppslutning när Andreas och Anders går igenom fördelarna med vår B751.

 

Sågverkstävling med kända profiler

De fyra deltagarna hade alla erfarenhet av att arbeta med trä men hade varierande erfarenhet av att såga på kedjesågverk. Det var Oskar Boström känd som @oskarsnickar på Instagram, Markus Lindgren som har kontot @trakultur på sociala medier fyllt med kunskap om timring, Tobias Eklind som sågar mycket på sina kanaler under namnet Project of The Day och slutligen Ola Andersson, grundare av gruppen Solosågarna på Facebook. De fick uppdraget att såga en bräda på Logosols kedjesågverk på tid. Det blev en actionfylld tävling med ivrigt påhejande publik. Vem tror du tog hem förstaplatsen?

Här kan du se en två timmar lång sändning från dagen.