Nu presenterar vi nya möjligheter för vårt populära bandsågverk Logosol B751. Den extremt stabila stockbädden och såghuvudets hjulboggi som lanserades tillsammans med vårt stora bandsågverk B1001, är nu också ett möjligt tillval till B751.

Det betyder att många tillbehör som tidigare bara passade på B1001 nu även kan monteras på B751. Detta nya alternativ har vi gett namnet B751 Pro. Bland tillbehören finns bland annat ett trailerkit och ett stockhanteringssystem. B751 Pro kan också utrustas med Logosols avancerade, digitala sågverksstyrning Smart Set.

 

 

REJÄL & VRIDSTYV STOCKBÄDD

Logosol B751 Pro sågar i sitt standardutförande riktigt stora stockar, nästan 5 meter långa och 75 cm i diameter. Behöver du såga längre stockar kan sågverket förlängas hur långt som helst. Den kraftiga stockbädden är väl tilltagen och anpassad för uppställning direkt mot marken eller för trailer. Rälsens rörkonstruktion optimerar vridstyvheten. Det ger en lätt och stark design som håller sig spikrak även under de största stockarna.

SMARTA LÖSNINGAR

Logosol B751 Pro är en extremt stabil timmersåg som är enkel att använda. Modellen kombinerar beprövad teknik med innovativa lösningar. Såghuvudet justeras med fasta steg vilket ger dig en snabb och exakt inställning av sågsnittet. På skalan finns dessutom en Last Cut-indikator som kommer ihåg ditt senaste sågsnitt och blir en referens inför nästa. För sågaren blir det enklare att producera virke i exakt rätt mått varje gång. Du arbetar snabbt och bekvämt och får ett perfekt sågresultat. Den genomtänkta konstruktionen ger en vibrationsfri och exakt sågning. Du är snabbt igång med produktionen och kan börja såga inom kort efter att du fått sågverket levererat. Dags att börja fundera på ditt första byggprojekt!

B751 BANDSÅGVERK
Logosol B751 sågar i sitt standardutförande 4,8 meter. Sågverket klarar riktigt grova stockar, upp till 75 cm i diameter. Med fasta steg sågar du enkelt fram de mått du vill ha på brädan, lika snabbt och exakt varje gång. Du får en stabil och ytterst funktionell timmersåg som sågar bäst i klassen.
Läs mer här >>